Scrisoare deschisă

BUCUREȘTI, 31 decembrie 2016

Scrisoare deschisă  Asociația EDU CER, Educație și Cercetare

Domnule Prim Ministru desemnat, Sorin Grindeanu

Am văzut în presă informaţia că nu există în biblioteci, şi nici o referire pe internet la cartea pe care dv. susţineţi că aţi publicat-o, “Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, editura Ionescu, 2002.

Am căutat la rândul nostru toate sursele bibliografice care ne-au stat la îndemână şi n-am găsit nici o referire la această lucrare.

Mai mult, lucrarea se referă la „teoria măsurii”, un capitol de matematică pură, dificil de abordat de către un absolvent de informatică.

În asociaţia Edu Cer avem colegi profesori universitari de matematică, specializaţi în domeniul de care se ocupă cartea dumneavoastră, şi care îşi exprimă dorinţa s-o  studieze.

Pentru a nu plana nicio umbră de îndoială asupra adevărului celor declarate în CV-ul dv., vă rugăm, domnule Prim Ministru desemnat, să ne facilitaţi accesul la cartea dv, folosind adresele de contact ale site-ului www.educer.eu.

Cu consideraţie,

Comitetul Director EDU CER

31 decembrie 2016

O părere la “Scrisoare deschisă

  1. Nu cred ca o sa va trimita cartea deoarece cred ca nu exista si se inscrie in seria „operelor de arta”ale politicienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *